Satans hundskit

Sandra var ute och gick förut, trampade in hur mycket hundbajs som helst i båda skorna. Vad jag hatar när folk inte tar upp bajsen efter hundarna iaf på trottoaren. Fick lägga dom i blöt med skurmedel och sen skrubba som bara tusan, hoppas de nu blir rena. Oj vad det känns konstigt att vara helt ensam, barnen är hos pappa och hunden är hos min mamma & pappa. Men det är väldigt skönt ändå, lugnt och tyst. 
Natti, natti allihop! 


Väntar

Väntar på att barnen ska ta sej ur sina sängar men de har säkert somnat om!! Vad segt det ska vara, blir tokig på det. Jag hade tänkt att vi ska åka till stan på shopping, jag vill ha några nya kläder tills imorron. Men då blir det väl som alltid när jag verkligen vill ha nåt nytt så hittar jag väl inget förstår jag. Hoppas nu att det blir sol och varmt imorron, är det dåligt väder så är det ingen som vill till parken eftersom det är utomhus. Nej håll tummarna med mej att det blir kanonväder imorron!!! 

Nej nu får jag ta och blåsa håret och väcka dom ännu en gång!!! Ha en bra dag alla<3


Kväll igen

 Har nästan precis kommit ur badet nu, det var hur skönt som helst. Ska väl försöka få i Linus nu ist men han kommer att säja att han inte orkar, fattar inte att det kan vara så jobbigt. Har lite beslutsångest vad gäller killar, så är det när man varit singel så länge man blir aldrig nöjd. Hasplade ur mej igår till Jimmy att han kan komma hit på lördag och följa med till parken men nu tror jag att jag ångrar mej för det finns en kille till som kallas Putte som jag oxå är lite intresserad av som kanske oxå ska dit. Sen har ju brorsans tjej en kille på gång till mej som är intresserad men jag inte vet vem det är ännu men tänk om jag tycker att han är skitsnygg, han ska nog oxå till parken så nu vet jag inte vad jag ska ta mej till. Vet att jag inte kan hålla på så här men detta är inte lätt alls.

Nu ska jag gå och lägga mej och kolla på tv, ha det gött<3

Det var det...

Ja nu är vi hemma från Lekstunden iaf, det gick väldigt bra med allt måste jag säja. Fast man fick inte äta egen matsäck, det var lite konstigt faktiskt. Fick bli mc donalds efteråt och det funkade ju ännu bättre så.... Vet inte vad man ska hitta på idag, regnar ju som vanligt så risk för rastlöshet finnes. Men ha det bra och kramar till er<3


Leklandet

Nu sitter jag här och ska betala lite räkningar, usch och fy!! Blir dåligt med pengar kvar denna månad, fick så lite från csn nu i juli:( Har nu skrivit i ansökan om merkostnadslån, får väl se om det går igenom. 

Idag ska jag jobba igen, vi ska försöka oss på Lekstunden denna gång för de ska ha öppet om det regnar och det är precis vad det gör. William ska också få följa med, tänkte att det är gött för hans mamma och få lite avlastning nu när hon även har en liten bebis. Ja detta ska bli skoj!!!

Vi höres senare, ha en bra dag alla<3


Läggdax

Har precis pratat färdigt i telefonen, alltid lika kul att tjöta med kompisarna. Jag och Linus+en kompis till han har haft lite mys här med tacos, godis och öl/dricka, nu ska jag lägga mej och se på tv om det finns nåt kul vill säja. Jimmy hörde av sej oxå och undrade om jag kunde komma in till stan och följa med på hamnfestivalen och sen sova hos han. Men kan ju inte riktigt det eftersom barnen är här, hade han hört av sej tidigare så kunde jag ha åkt in men inte sovit kvar. Men när han inte hör av sej förrän 21.30 så blir det värre.

Ha det gött alla<3

Hemma igen

 Här sitter Bo i den nyilagda båten ute i Segerstad, han funderar på om det går att lita på att inte båten drunknar ( var rädd i början). Sen satt han stilla och åkte med morfar till bryggan. Det gick ganska bra där ute tycker jag, var inte så mycket tjat som det brukar. Men ändå så skönt att åka därifrån. Imorron är det dax för jobb igen men då ska vi till stan och leka istället. Nu tänker jag sätta mej och räkna ut vad många mil jag har kört under juli för jag har bara betalt för 12 mil i månaden och jag måste ha kört mycket mer nu. Tänker inte bjuda soc på några pengar, fick så dåligt betalt för de dagar jag jobbat ist för hemma-hosaren. 

Kramizar till er<3

Usch och fy!!!

Jag  ska jobba ett tag nu och det är inget jag gillar nu när det är så fint väder. Vi ska ut till Segersta och kolla när morfar till grabben ska lägga i båten. Varför vi måste va med på det förstår jag inte. Det är så tråkigt att vara ute hos han för han tjatar om allt och ingenting, jag blir bara irriterad på han hela tiden. ha en bra dag alla!!!


Helt alena

Mina två barn är inte hemma nån av dom, Sassa är hos en komis och Linus är och kollar när min bror spelar fotboll. Madde och Emil kom och hälsade på en sväng, är så kul när de bara kommer sådär. Har tänkt att jag ska ställa mej och diska men herregud vad det är tråkit!!! Måste få barnen att göra det iblan oxå, det är lättare sagt än gjort men... 
Nej nu ska jag ta tag i detta ändå för jag är rastlös till råga på allt. Ha en bra kväll alla<3




Soligt idag

Trodde verkligen att jag skulle kunna jobba nu på förmiddan för att grabben inte är på dagis men tji fick jag där för det var ingen hemma. Så pissigt om jag måste dit i eftermiddag ist för då skulle jag vilja må gött i solen, nu när den äntligen kikar fram. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske gå ut och sätta mej i solen och plugga lite. Känns inte kul men jag måste nog det. Åh skulle vilja åka och shoppa men har ju inte så fett med pengar så det får nog vara med det. Vill ha nåt nytt att ha på mej till lördan när jag ska till skruvstaparken, kanske kan fixa nåt. 

Undrar om Sassa och Jonathan har tänkt sej gå ur sängen snart eller om de tänker ligga där hela dagen. Jaja det lär väl märkas, funderar på om de bara är kompisar fortfarande lr om de nu är tillsammans. Hon har inga problem med att få killar som vänner iaf men hon är lika kräsen som mej när det gäller att skaffa pojkvän så vi får väl se vad som utvecklas mellan dom. 

Kramizar till er alla<3

Kanske filmkväll

Ja jag funderar på om Linus och jag ska kolla film ikväll eller inte. Det vore iofs mysigt men jag känner mej lite sliten, vi får väl se vad som händer. Vi var i stugan hos mamma och pappa nu ikväll en sväng så att Sandra & den där killen skulle få vara i fred en stund:) de verkar ha det väldigt mysigt där nere, skrattas och pratas en hel del. Åh jag blir så sotis skulle oxå vilja ha det så just nu men jag tycker verkligen att det är kul för henne.

När vi var uppe i stugan förut så berätta mamma att de ska åka till Mallorca nästa fredag, jag sa som jag tyckte att de har ju precis kommit hem från Croatien så det borde väl räcka men det gjorde det inte. Tusan vilken dyr resa det här var, över 13000 spänn för en vecka!!! Det är klart priserna stiger när vi har så dåligt väder här så vill ju alla resa bort. Jag blev så sotis på dom så jag började gråta för jag skulle oxå vilja ha råd att ta med barnen på nån resa men det har jag absolut inte, vet inte ens hur vi ska kunna komma på nån semester alls. Kramizar till er<3


Ny vecka

Har nu kommit ur sängen, inatt har jag iaf sovit gott och inte vaknat en enda gång. Sov på Sandras rum för jag orkade inte ligga i bäddsoffan en natt till, funderar skarpt på att Sandra ska få ta mitt rum i källaren. Hon sover bra där men jag älskar verkligen det rummet och som jag slet för att få iordning det oxå. Men jag har inte bestämt riktigt än, ingen höjdare att flytta alla möbler heller. 

Så gött att hemma-hos har slut på sin semester nu så jag slipper jobba idag iaf, känner att det har varit hemskt jobbit att ha så tajt kontakt med familjen där inne. Nu ska jag bara jobba mina timmar och dagar, oj vad skönt!!! Ska nu försöka få lite ordning här hemma för Sandra får killbesök idag så det är väl bäst det ser ok ut när han kommer:)


Tatuering

Ja nu har jag bestämt mej för att göra en tatuering till. Vet bara inte vad jag vill ha för motiv och inte vart den ska sitta heller så jag håller på och letar runt på nätet efter fina tatueringar. Skulle vilja ha en på sidan av magen eller en på underarmen men det beror ju på vad jag bestämmer för motiv. Vill ju även ha en piercing i naveln oxå så nu är det prioritering som gäller, har ju inte riktigt råd med båda delarna på en gång iaf. Om det är nån som har tips på fina motiv så lämna gärna de till mej!!!!! 

Nu har vi varit på kalaset i stan, Frida blev glad för presenten och det var ju jättetur. Ska nu försöka att åka till affären och fixa lite saker, har ingen aning om vad jag ska handla bara. Har så dålig fantasi när det gäller mat, önskar att nån kunde hjälpa mej med förslag men icke heller... Här är min tatuering som jag har nu, en fjäder. Ha en bra kväll alla<3

Trött

Ja herregud inatt har inte jag sovit mycket!! Först var det folk här och vi drack lite, de gick väl hem vid 01.30 ca. Sen blir en cykel stulen så vi är ute och letar i mörkret vid 03.00, hittar den inte. Lägger mej och försöker sova, vid 05.00 så kommer en kille hit till Sandra så då är det full fart nere i källaren. Somnar och vaknar stup i kvarten för det är väsen utanför och Tequila skäller hela tiden. Så fy fasiken vad trött jag är, så ska man på kalas i em. till råga på allt!! 


Nyss hemkommen

Ja nu har vi kommit hem igen, alltid lika trevligt i Arvika men det blev dåligt med shopping bara. Sandra köpte ett jättefint linne och Linus en ramp till sina fingerboards, vi fick även tag i present till Frida och det var ju tur!! Nu ska jag ta och städa lite för ikväll kommer Jennie hit, ska trotsa regnet och grilla kycklingfilé och ta oss några öl. Måste bara iväg och köpa cigg sen oxå så är kvällen helt räddad. 

Kunde vara kul med lite manligt besök men det är lättare sagt än gjort det. Kunde iofs fråga Jimmy om han vill komma hit men det känns så dumt när jag inte vet vad jag vill med honom och sen är ju barnen hemma oxå. Bäst att dra igång nu med städningen för usch vad mycket skräp det är här nu tycker jag.  Kramizar till er<3


Lite bråttom

Ja nu känns det lite stressigt för barnen har inte vaknat än och vi ska åka till Arvika på shopping, affärerna stänger kl 14.00 oxå. Väcker Sassa först för hon tar längst tid på sej, smink och platta håret. Själv måste jag nu blåsa håret och sätta på mej kläder, får verkligen inte glömma hämta tvätten i tvättstugan oxå. Allt hade inte torkat igår så det fick hänga kvar. 

Ha det gött alla så hörs vi senare, Krameli kram<3

Gör ett nytt försök

Ja det är just vad jag tänker göra, jag bloggar på lite olika platser men gör ett försök här oxå igen.  Ja mitt liv ser ungefär likadant ut fortfarande som sist, har väl haft några fler one-nights osv. men jag är fortfarande lika mkt singel. Singellivet börjar kännas lite nu måste jag säja, skulle allt vilja ha en riktig goding vid min sida men jag är ju så kräsen så jag vet inte hur jag ska bära mej åt. Måste lära mej att inse att ingen kille kan vara perfekt utan han har alltid nåt som jag kanske inte riktigt gillar men detta är svårt när man har levt i singeldjungeln så här länge. 

Jag får nog ta och dejta Jimmy på riktigt nu snart, ge honom en chans. Vi träffas alltid ute på krogen och han vill att vi ska ses nu och kolla nån film men då känner jag mej osäker, blir så trött på mej själv!!! Nej fortsättning följer.... ha en supertrevlig kväll alla!! Kramizar<3


RSS 2.0