Tentaångest

Sitter nu här med en öl och skriver på min hemtenta, detta blir inte bra tycker jag. Men jag får väl skriva som jag tycker och sen lämna in den och se vart det bär, enda är ju att man får ändra på nåt eller komplettera. Det lär märkas=)

Ska börja med att berätta vad som hände Linus igår kväll. Han skulle cykla till Ica, en granne kom och knackade på här och sa att grabben hade cyklat omkull och att jag var tvungen att komma ut. När jag kom ut på trappan så fick jag se att han bara låg där ivägen, jäklar så rädd jag bev!!!  Han hyperventilerade och orkade inte resa sej upp men tur att han hade hjälm på för han hade slagit i huvudet. Jag reste honom upp på benen och då hade han himla ont i ryggen men det är mkt bättre idag, mest stel. TUR!!

Har idag varit på möte på soc ang. henne som jag arbetar hos. Det blir mer jobb därinne framöver, gött med extrapengar iaf=)  Men då får de betala bättre än de gör nu, fan vad de lurar på pengar och det gillar ja inte. Fick in nu ikväll och hjälpa mormorn att lägga lillgrabben så att det blir på samma vis som vi lärt in hos mamman. Det gick bra och han somnade fort.
Neej nu måste jag fortsätta med tentan igen, om den ändå vore klar.
Puzz!!

Söndag

Som sagt så är det söndag idag, tycker inte om söndagar alls. Vet inte riktigt varför men det bara är så....
Har idag varit en sväng till Ö&B för att köpa mej ett konvektorelement till mitt blivande sovrum i källaren. Måste bli klar med detta rum som jag har tänkt att det ska bli såå mysigt=) Känner att jag behöver ett alldeles eget litet krypin där jag kan gömma mej och få vara ifred en stund. Skulle behöva en extra inkomst så jag har råd att köpa allt som behövs för att få till rummet. Men jag får väl fixa lite pö om pö=)

Nu ikväll fick jag vara chaufför åt grannen ett tag, köra hans automatväxlade jeep. SHIT!! vad kul det var men jäklar vad nervös jag var innan, har aldrig kört automat förut=) Men det gick bra iaf, tur det. Vi var hem till nån gubbe som har så jäklamycket sprit så jag har aldrig sett såmycket nån gång, han klarar sej säkert i fleraår skulle jag tro. Jack Daniels flaska på 3 liter och andra spritsorter i så stora flaskor + en hel massa annat.

Nu ska jag prata färdigt med HAN på msn, gillar verkligen att prata me han för vi verkar ha samma syn på det mesta och tycka om samma saker. Måste bara få träffa han SOON!! Hoppas att det blir lika bra i verkligheten som över msn och sms;) Den som lever får se!!!
Puss och Kram alla!!


Så gött med helg!!

   Åh vad gött med helg igen=)  Har idag varit på Säfflemarten, det var hur mkt folk som helst. Bara barnen som handlade, själv fick jag bara 5 öl på systemet:P inte fel det heller men kunde ju ha varit kul att hitta nåt på marten oxå men, men. Har även kommit igång lite grann med tentan idag, Jenny och jag satt med den ett tag på fm. Men det är ju supermkt kvar så det lär ta ett tag innan det är klart=(

Solig torsdag=)

YES!!! Idag fick jag reda på att jag fick mer pengar från csn i studiestöd, lönar sej att överklaga=) Nu kan jag börja leva igen, gött!!!  Hoppas nu bara att gumman min följer med in till stan på tjejkvällen ikväll, vore så himla najs att bara va med henne i stan för hon och ja gör aldrig nåt bara vi. Tkr att det är dags nu:) Måste väl sätta mej med min j...a tenta ett tag nu, Jenny och jag ska ju sitta tsm imorron fm och diskutera om detta så det är väl bäst att jag hunnit få ner nåt på papper för än så länge finns det bara i huvudet.

Jag måste bara säja att Linus kom hem igår och berätta att en kille i 9:an hade knivhotat en tjej på skolan, han hade hållit kniven några cm från hennes ansikte. Fy faan för såna barn!!! Hörde idag från en annan mamma att lärarna inte hade gjort nåt av det för han är sån. Vart tusan är det på väg egentligen?? De ska väl ändå inte fåha kniv på sej i skolan, lärarna är ju rädda för eleverna=(  

Trött

Dagen börja med att jag blev sur på Sassa, hon är ju så seg på morron så d är inte sant. Kan inte förstå varför det inte är bättre att gå upp direkt när klockan ringer så hon hinner med att göra sej iordning ordentligt och även äta lite. Men det är väl så livet är när man är tonåring.

Efter barnen hade åkt till skolan så åkte jag till Ö&B en sväng och köpte mej ett par nya stövlar bl.a. skitsnygga var dom=) Hem igen och började putsa fönster och greja lite men telefonen ringde ju hela tiden oxå så det kändes som ja aldrig kom nån vart. Har nu kvar att sätta upp nya gardiner o.s.v. tar det imorron. Allt för att jag ska slippa sätta mej med hemtentan, fattar inte vrf jag drar på det för det blir ändå så stressigt på slutet.
Kl 15.10 så var jag tvungen att följa med min klient till BVC med sonen, det tog en himla tid innan jag kom hem från det och då var det bara att börja med maten. I kväll så har jag varit in och jobbat ett par timmar igen och det gick som smort=)

Nu ska jag plocka fram kläder åt mej inför morrondagen, jobba igen och försöka mej på tentan + gardinerna. Blir så irriterad på min grabb, han retar gallfeber på mej=(  Jäkla trots han håller på med, otrevlig och väsnig av sej!! Känns ibland som jag skulle kunna skicka honom till hans far några dagar, snäll som jag är så gör jag inte det för att han inte vill. Men jag brukar säja ibland till honom att snat orkar jag inte ta mer skit från honom utan han måste skärpa sej.

Från det ena till det andra men FAAAN ad jag saknar nån, speciellt en viss person=)  Har inte träffat han på många år utan bara pratat på msn, superlänge och han verkar vara min mr. RIGHT men det är klart att det kan jag ju inte veta än men, men!

Puss och kram alla och Natti, natti!!!

Kväll

Blev inget Idol för mej ikväll för jag var ute och gick med vovven, kul att va ute lite senare och knalla för det är faktiskt en hel massa folk ute på byn då:)  Händer nog inte så värst mkt mer här skulle jag tro. Funderar på att lägga mej i badet ist och sen blir det väl till att kolla på "Vem slår Filip och Fredrik" på tv, ganska kul program faktiskt. På tal om Fredrik så borde vi åka och hälsa på bror min och kolla på deras lilla bebis (kattunge) alltså.

Kom på att jag kanske tabbade mej förut:(  SH från soc var här en sväng och pratade om hur det gått när hon jobbade kvällen idá och när hon hade gått ut så sa jag till Sassa att jag inte förstår vad mamman till lillgrabben gör för fel när hon inte får honom att sova men att vi får det så lätt. Hoppas nu bara att hon inte hörde det, TYSTNADSPLIKTEN!!!

Tisdag

Pust! Vad gött idag är min ångest borta. Hatar verkligen "bakfylleångest", vet inte vad det beror på när ja får den men den bara är där ibland:( Men tur att den försvinner iaf:) 
Har nu under morronen varit och jobbat ett tag. Hjälpte henne att komma iordning och sen följa henne och sonen till dagis, allt flöt på som det skulle och det känns skönt. I gårkväll så jobbade jag oxå, kan inte förstå varför hon inte får lillgrabben att sova för det var absolut inga problem. Var bara att lägga honom i sängen och efter en liten stund så sov han så gött!! Slutade redan kl. 20 och jag som hade förberett mej på att sluta hur sent som helst. Men där ser man hur det kan va:) 
Nu ska jag fixa lite mat så grabben får när han kommer från plugget, kan ju inte vänta tills efter 17 till Sassa kommer utan hon får värma sin mat. Ska jag vänta så länge så svälter jag ihjäl, mindre bra! Ha,ha. Vi får väl se vad som händer senare under dagen men det återkommer jag med.
Puss och kram alla glada!!

Min pres

Ska försöka mej på att skriva blogg här. Jag har örsökt mej på att skriva tidigare men slutar av olika anledningar men som sagt så gör jag ett nytt försök nu.

Först tänkte jag börja med att berätta lite om mej själv och min familj. Jag är en 36-årig tjej som lever singel med mina barn, dotter på 16 år och en son på 12 år. Vi bor i ett mindre samhälle i Värmland några mil från Karlstad. Som inneboende ha vi våra 2 katter och 1 hund. Jag pluggar till vård-stödsamordnare på Karlstads universitet på dagarna, jobbar även som kontaktperson åt en tjej och hennes lille son några dagar/vecka. Känns verkligen skönt att man kan hjälpa människor som har det svårti livet:) När jag är färdig med min utbildning så vill jag jobba med att hjälpa barn och ungdomar som har hamnat lite snett o.d.

På min fritid så gillar jag att gå ut på krogen och dansa hela natten, sitta och fika med mina vänner och skvallra lite, hitta på saker med mina barn, shoppa men tycker även att det är mysigt med en lugn hemmakväll med en gó kille o det nu finns någon åt mej där ute:) Gör det ju säkert men det är bara så svårt att hitta han med stort H.

Nej nu ska jag börja att berätta vadsom händer om dagarna i mitt liv, kommentera gärna mina inlägg så jag vet vad jag kan bli bättre på:)

RSS 2.0