Fredag hela veckan

Ja idag är det fredag oxå, har barnen denna helg så det lär bli en relativt lugn helg. Skönt det me faktiskt för jag är skapligt trött på K-d och fest, alltid samma folk varenda gång. Ska bli riktigt kul när puben här i Grums öppnar igen, bara det inte är en massa 18-åringar bara som kommer ränna där. Ska iaf helt klart testa det och hoppas att det kommer att bli riktigt nice=)

Idag har ja varit me en kompis på sjukhuset, hon har varit på kvinnokliniken för sin kommande abort, inte kul alls men det är ju sånt som händer i livet. Vi vet ju alla att man ska skydda sej om man inte vill bli gravid men ibland så gör man ju saker som man egentligen inte tänkt. Så är fallet nu, hon är inte redo för att skaffa barn som det ser ut i hennes liv för tillfället. Ja kommer iaf att stötta henne till 100%, kan ju bli en jobbig tid framöver men jag tycker att hon gör helt rätt ändå.
Nej sitter nu här och väntar på att Idol ska börja igen är hur sliten och trött som helst men.... Limpan sitter nere och kollar tv ellr spelar tv-spel vet inte riktigt vad han gör om ja ska va ärlig. Sassa är me lite vänner och myser, hoppas att hon snart mår lite bättre iaf. Tyckte att hon har verkat lite mer ok både igår och idag, hoppas nu att det vänder för henne YES!!!!! Det är verkligen inte lätt att vara tonåring idag, leva upp till alla ideal och höga krav nej FY TUSAN!!! inte konstigt att många mår dåligt.
Nej nu ska jag gå på toa innan det börjar, Kram och ha det gött  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0